Spanje v Ljubljani

Apartmaji

Ena izmed najbolj priljubljenih tipov nastanitve v Ljubljani je vsekakor stanovanje. Lahko in stanovanje v čudovito lokacijo v centru. Vse kar morate storiti je, da poskrbi, ko boste prišli do Prevzem ključev in kasneje ste prosti kot ptica.

Največji prednosti pri apartmajev, ki so cenejši od hotelske sobe, ampak vam ponuja enako razkošje in udobje. In lahko celo svoje kosilo v vašem stanovanju, kadar hočeš, ker ni vse ure, ki jih je treba iskati, ko so zajtrk, kosilo ali večerjo. Če Tura je nekaj časa dlje, da ste mislili, da samo, da si obrok malo kasneje ali pa pojdite ven, da okus domače kuhinje.

Skoraj vsi apartmaji ponujajo udoben ambient in prostorno mesto. Večina stanovanj ima internetno povezavo in televizijo. Nekateri od njih imajo tudi parkirni prostor ali varno parkiranje v bližini. Če potrebujete dobro razmerje med ceno in ponudbo stanovanje je definitivno izbira za vas. Še posebej, če vam ni všeč, da se prilagodijo na nek urnik.

Hoteli

Najdražja nastanitev je zagotovo hotelska soba. Hoteli so najboljša izbira za ljudi, ki nimajo časa za iskanje prostih sob in pojdite na spletno stran, kjer so vsi prosti hoteli.

Hotel vam zajtrk in tudi druge jedi, če bi želeli. Vendar so ti obroki so samo v načrtu opredeljeno z hotelu.

Vedno je nekdo v hotelu avli čaka na vašo zahtevo, da vam pomaga z vašimi željami in povpraševanja. Večina hotelov ima parkirišče, dostop do interneta in prijazno stvari. Slabe plati Hoteli so višje cene in razpored obrokov.

Odvisno kakšne ljudi, ki so z vami in če prihajate na poslovno potovanje ali obisk v Ljubljani za “užitek”. Videti vse spomenike, cerkve, ljudi, kulture in želim uživati mestno življenje.

Sobe

Eden od cenejše različice je tudi sob. Lahko najamete sobo v skupnem stanovanju ali si delijo sobo z nekom, ki je že spi v tej sobi. Dobršen del te vrste namestitve je, da je poceni in lahko uporabljate vse objekte (kopalnica, kuhinja …).

Vendar pa obstajajo tudi slabe dele. Nikoli ne veš, kakšne vrste gostitelja boste dobili in če wil deliti sobo z nekdo, ki ni zelo čist, smrči ali ima kakršno koli drugo “posebnost”, lahko vaše počitnice enostavno iti slabo. Še posebej ni priporočljivo za ženske, ki potujejo sami, da to vrsto namestitve.

Verjetno obstaja tudi nekaj res dobrih sob in gostiteljice so lahko zelo prijetne ljudi. Lahko preverite, da je na spletnih straneh (pregledi) v internetu.

Ni dvoma, da je to najbolj poceni nastanitev in veliko ljudi še vedno odloči za to. In nekateri od njih zares dobre sobe.