Prenočišča v Ljubljani

Najboljša lokacija s hojo na vseh mestih v središču Ljubljane. Vse pomembne točke so dosegljivi v 5-10 minut od Prešernovega trga, ki je označen kot središču Ljubljane (blizu tri bidges – Tromostovje) stran, književna metrov. Kratek sprehod manj kot 5 minut do avtobusne in železniške postaje. V neposredni bližini nočnega življenja, vendar še vedno miren kraj, kjer nihče ne more motiti.

Tudi način, kako nastanitev (apartmaji, hotel ali kaj podobnega), je videti naredi odločitev chosing zelo pomembno. Seveda notranjost je bolj pomembno, potem zunanjosti stavbe, ampak tudi zunanjost je pomembna. Zaželeno je, da je notranjost stanovanja obnovljena ni tako daleč je šel, in da lahko občutite sami, kot da ste doma. Nastanitev, ki vam ponuja vse razkošje in udobje, ki ga potrebujete.

Vendar pa, če obstajajo dobri dodatne stvari, vsi zadovoljni. Uživate lahko brezplačno parkirišče pod rampo pod ŠIMUNI.

Namestitev je opremljena z internetom, tako da se lahko priključi, če ne želite zamuditi nekaj stvari.
Dobre stvari so tako prijazni prebivalci v hiši, ki so tiho in zelo prijazen, če boste potrebovali nasvet ali pomoč s čimerkoli. Če ste še vedno v dvomih, preberite mnenja naših strank, ki so v našem stanovanju, ko so obiskali Ljubljano. Oglejte si, kako so ocenili našo nastanitev.

Novejše:

Starejše: