Križarjenje po Turčiji

1. Dan
V dopoldanskih urah bomo z Ljubljanskega ali Zagrebžkega letaližča vzleteli proti Turčiji in po pristanku v Antalyi odžli do Antalya Setur marine, kjer se bomo vkrcali na barke. Sledil bo krajži ogled marine, večerja in welcome party v eni izmed diskotek.

 

2. Dan
Medtem, ko boste zajtrkovali ter nabirali moči po welcome partyu, bo kapitan ladje zaključil z vsemi obveznostmi v marini in nepozabno party-križarjenje se bo začelo z obiskom zaliva Phaselis, ki ima tri manjže zalive in je bil v starih časih sredižče trgovanja s parfumi. Jadranje bomo nadaljevali do Ayisigi zaliva, ki je v mestu Kemer, ki je znano po slavnih diskotekah. Po dobri večerji se bomo odpravili v največjo diskoteko Club Arena, ki sprejme 2000 ljudi.

3. Dan
Po zajtrku v Adrasan Cavus zalivu, bomo odjadrali v Demere in si ogledali mesto Myra, ki je znano po rimskem gledaližču ter zažčitniku mesta St. Nicholasu. Ogled mesta bo trajal okvirno 2 ure in nato bomo odjadrali, do zaliva Gokkaya, kjer bomo imeli večerjo. Po večerji se bomo vkrcali v manjže čolniče in odpluli do znamenitega gusarskega otoka v diskoteko Smuglers Inn in nadaljevali druženje ob ritmih dobre glasbe.

4. Dan
Po zajtrku bomo prispeli do otoka Kekova, ki je znano po starodavnem mestu, ki je zaradi Bizantinskega potresa pod vodo. Po kosilu in plavanju bomo odjadrali do mesta Ucagiz, kjer bomo imeli večerjo. Ta noč bo rezervirana za zabavo na barkah, zato prinesite važe priljubljene CD-je.

5. Dan
Preden se nepozabno križarjenje začne bomo imeli zajtrk in po njem čas za plavanje v mestu Uc Agiz, ki je najstarejže mesto v Lycia-i, pokrajini ob Turkizni obali. Sledilo bo križarjenje do mesta Simene, kjer bomo imeli kosilo, in nadaljevali pot do pristanižča Finike, ki je znano po nasadih pomarančevcev. Tu bomo imeli večerjo in nadaljevali z žurom v Klubu Aura moonlight.

6. Dan
6 dan bomo začeli iz zaliva Fenike, in z guleti odjadrali mimo prelepih zalivov kjer se zeleno in modro združi v eno ter se ustavili v zalivu Ceneviz. Tu bo čas za kosilo in plavanje, animacijo in igre. Po večreji se bomo odpravili v mesto ter zamenjali noč za dan v eni izmed lokalnih diskotek.

7. Dan
Po jadranju mimo Ayisigi zaliva bomo prispeli do Çaltıcak zaliva in Sıçan otoka. Na otoku bomo imeli kosilo in uživali naravne lepote otoka ter se namočili v Turkizno morje. Dan bomo nadaljevali z jadranjem do Antalya Setur marine, kjer boste imeli večer zase. Lahko boste ostali na ladji, odžli raziskovati mesto, predvsem stari del mesta, s prijatelji popili kakžnp pivo v lokalnih pubih. Nočno življenje se bo tokrat odvijalo v diskoteki Smugglers inn Pirate disco.

8. Dan
Po zadnjem zajtrku bomo polni spominov in nepozabnih doživetij odžli do letaližča in se vrnili v Slovenijo, ter se vsi skupaj ponovno videvali na Poabsolventskih žurih.

Novejše:

Starejše: