Apartmaji v Medulinu

Medulin je turističen kraj, ki se nahaja 10 km južno od Pule, sredi prečudovitega zaliva. Prepoznaven je po krščanskem zvoniku, ki dominira mestu ter bogatih polotokih in otočkih, ki se utapljajo v modrini morja in zelenilu bujne mediteranske vegetacije. Otočki so nenaseljeni in predstavljajo izredno priložnost za goste, kateri želijo doživeti čar in mir nedotaknjene narave. Številne naravne uvale z med seboj povezanimi malimi, mirnimi in naravnimi zalivi, so del prekrasnih plaž (peščenih, z drobnimi kamenčki, kamnitih ali skalnatih…), kjer se prepleta modrina in zelenilo borovih dreves, ki vam dajejo senco.

Naravno zelenilo borovega gozda in bistrina morja dajeta možnost za različne športne aktivnosti na visokem nivoju, in sicer na teniških in nogometnih igriščih, terenih za mini golf, atletskih in kolesarskih stezah, sprehajalnih poteh ob morski obali, bazenih na odprtem ali zaprtem z ogrevano morsko vodo…jahanjem, potapljanjem, taxi boat, najem čolnov in koles, izleti z ladjami do otokov, panoramski leti, itd.

Medulin je poznano turistično središče s številnimi hoteli, avto-kampom in nudo kampom, številnimi restavracijami in trgovinami, disko klubom, živo glasbo na terasah, luna parkom, itd.

Ponujajo pa se tudi možnosti ogleda in izletov v bližnjo okolico npr. rt Kamenjak (zaščitena oaza z bistrim in čistim morjem), Pula – obisk amfiteatra, znane Arene, arheološke najdbe iz časa Rimljanov, obisk Brionov – iz puljskega pristanišča….