Apartma v Vrsarju

apartma vrsarŠtevilni Slovenci in Italijani se vsako leto odpravijo v Vrsar. V njem najdete privatne apartmaje in ugodne hotele, če vam taka oblika namestitve bolj ustreza. Ponudbo lahko preverite s pomočjo iskalnika na desni strani, kjer vpišite Vrsar in termine za vaš dopust. Na strani z rezultati izberite ponudbo med apartmaji in hoteli in primerjajte cene najema. Enako lahko naredite na strani Apartma na Hrvaškem za celotno Hrvaško.

Vrsar

Vrsar leži v bližini mesta Rovinj, na drugi strani Limskega kanala. Zadnjih nekaj desetletij Vrsar cel čas pridobiva na prebivalstvu, ki v mestu živijo, kar je povezano tudi z razmahom turizma v Vrsarju. Tukaj najdete tudi marino s privezi in obalo maršala Tita. V kraju najdete številne znamenitosti, ki si jih lahko ogledate: bazilike, park, romanska vrata, arhipelag in rezervat, če jih naštejemo le nekaj.

Zraven apartmajev in hotelov najdete v Vrsarju tudi avtokamp, če je to vaša priljubljena izbira. Na voljo pa so tudi razna gostišča in penzioni, kjer prav tak najdete ponudbo za nočitve.

Drugi kraji v Istri: RovinjNovigradPorečPulaUmagMedulin