Apartma v Rovinju

Rovinj velja za enega izmed najlepših mest na Jadranu in tako se je v zadnjih letih razvil zelo zaželjeno destinacijo, kjer najdete kvalitetno turistično storitev, ugledne hotele in luksuzne apartmaje. To ne pomeni, da v Rovinju ne najdete ugodnega apartmaja ali hotela. Ena izmed možnosti je primerjava z iskalnikom, ki ga najdete desno zgoraj. Izberite termin in primerjajte ponudnike namestitev v Rovinju za garantirano najnižjo ceno. Prav tako lahko iščete na strani apartma na Hrvaškem.

Rovinj

Rovinj je že zelo staro mesto, ki je nastalo iz antičnih naselbin, ki mu še danes dajejo svoj pečat, saj se je ohranilo veliko stavb, ki dajejo Rovinju prav poseben izgled. Med vsemi deli Rovinja je najbolj prepoznavna ravno cerkev sv. Eufelije na polotoku, katero najdemo na večini slik Rovinja.

Zraven arhipelaga pred Rovinjem, kjer najdete številne male otočke, je posebna znamenitost mesta tudi Limski kanal, ki spominja na skandinavske fjorde. Obe svari si lahko ogledate iz kopnega, vendar vam bolj priporočamo izlet z ladjico.

Ugodna mediteranska klima, kvalitetne namestitve in dobre restavracije so samo ene izmed stvari zakaj se vedno več slovencev in tujcev odloča, da svoj dopust preživi v Rovinju. Preverite sebi primeren apartma ali hotel, ki ga lahko najdete s pomočjo iskalnika in uživajte v najlepšem istrskem mestu tudi vi.

Drugi kraji v Istri: UmagVrsarNovigradPorečPulaMedulin

Kljub temu, da najdete v Rovinju veliko število apartmajev in hotelov, so običajno zelo hitro polni. Vsaj tisti boljši in na boljših lokacijah. Zato smo za vas spodaj pripravili nekaj zanimivih ponudb za konec junija, celotno ponudbo prostih apartmajev pa najdete s pomočjo iskalnika na strani Apartmaji. Preverite ponudbo prostih apartmajev v Rovinju na strani ApartmajiRovinj.si in si najdite primeren apartma za vaš dopust. Avgust je najboljši mesec za dopust in kljub slabemu vremenu v juliju se nam v avgustu obeta veliko boljše vreme. V kolikor vas zanima Rovinj, si lahko preko naše strani še vedno najdete kakšen apartma ali drugo prenočišča.

Glede na veliko zasedenost, smo za vas poiskali nekaj prostih apartmajev in drugih prenočišč, celotno ponudbo pa lahko preverite na naši strani, kjer lahko uporabite iskalnik in tako najdete najcenejše apartmaje na celi hrvaški obali. Še zadnji dnevi avgusta in poletja so odlična priložnost za obisk Rovinja. Preverite last minute ponudbe spodaj ali najdite svoj apartma, hotel ali mobilno hišico in uživajte še zadnjih nekaj dni.