Apartma v Puli

apartma pulaPula je eden tistih krajev kjer najdete apartmaje in hotele na več različnih mestih. Zraven velikega števila apartmajev je dobra tudi ponudba hotelo, penzionov in nekaj drugih oblik prenočišč. Za iskanje namestitev uporabite iskalnik ali stran apartma na Hrvaškem, kjer prav tako lahko uporabite iskalnik.

Pula oz. Pulj

Pula ali slovensko Pulj je eno izmed največjih mest na Hrvaškem. Leži na konici Istre je je prepoznavna predvsem po Puljski Areni, ki je ena izmed najlepše ohranjenih rimskih amfiteatrov na svetu. Zraven tega lahko v Puli počnete še veliko drugih stvari, zaradi tega je tudi tako popularen kraj za počitnice ali dopust. Zraven dopusta se veliko ljudi odloči tudi za kakšen vikend paket za katerega si najame apartma ali luksuzen hotel, ki jih v Puli ne manjka.

Bližina drugih mest vam prav tako omogoča kratek obisk katerega izmed njih in vam tako popetri obisk v hrvaški Istri. Za Pulo je popularen predvsem Medulin, ki je le nekaj kilometro južno ali Rovinj malo bolj na sever. Tudi nekaj zanimivih krajev v notranjosti Istre se najde.

Drugi kraji v Istri: RovinjMedulinPorečUmagVrsarNovigrad