Apartma v Portorožu

apartmaji portorožČe iščete apartma v Portorožu, ste prišli na pravo stran, saj bomo na njej predstavili nekatere izmed zanimivih apartmajev v Portorožu in njegovi bližnji okolici.

Omenili bomo tudi drugo obliko namestitev, ki je v Portorožu ne manjka. Še posebej je razvit hotelski turizem z nekaterim odličnimi hoteli, med katerimi je na prvem mestu Grand Palace Kempinski.

Za iskanje apartmajev v Portorožu uporabite naš iskalnik prenočišč, ki vam bo pokazal ponudbo v kraju, ki jo navedete. Pri tem samo izpolnite termin in preletite ponudbo apartmajev in hotelov v Portorožu ter izberite tistega, ki se vam zdi najbolj primeren. Tudi cena je zelo dobra, saj imate garancijo za najnižjo ceno najema apartma v Portorožu.

Na strani bomo prav tako spremljali druge aktivnosti in dogajanja v Portorožu. Glavnina se jih zgodi od aprila do novembra, nekatere pa tudi v preostalih mesecih.

Več apartmajev na slovenski obali

Za vas smo pripravili nekaj prostih apartmajev, če bi se to poletje radi odpravili v Portorož. Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov ali obiščete stran ApartmajiPortoroz.com in s pomočjo iskalnika preverite vse proste apartmaje ob poljubnih datumih. S pomočjo iskalnika na strani Slovenija lahko preverite tudi druge kraje na slovenski obali, po celotni Sloveniji in na Hrvaškem. Če se nameravate letos odpraviti v kateri drugi kraj, uporabite iskalnik in brezplačno rezervirajte svoj apartma.

Avgust je odličen mesec za obisk Portoroža ali slovenske obale in krajšo sprostitev na podaljšanem vikend paketu ali celotedensko uživanje. Tudi vreme bo v avgustu veliko lepše, tako da si lahko splanirate kakšen oddih v Portorožu ali njegovi okolici. Glede na veliko zasedenost, smo za vas poiskali nekaj prostih apartmajev in drugih prenočišč, celotno ponudbo pa lahko preverite na naši strani, kjer lahko uporabite iskalnik in tako najdete najcenejše apartmaje na celi slovenski obali. Še zadnji dnevi avgusta in poletja so odlična priložnost za obisk Portoroža. Preverite last minute ponudbe spodaj ali najdite svoj apartma ali hotel in uživajte še zadnjih nekaj dni. S pomočjo iskalnika lahko enostavno primerjate ponudbo vseh prenočišč in si zagotovite najnižje cene po celi Sloveniji.