Apartma v Medulinu

apartma medulinMedulin je zelo priljubljeno letovišče v Istri, kjer najdete apartma ali hotel za svoj dopust ali kratek vikend paket. Medulin je glavni kraj občine. Če tudi vas zanima dopust v Istri, si lahko preberete več o samem kraju in možnostih nastanitve.

V Medulinu najdete več kot 90 apartmajev, hotelov in drugih oblik prenočišč med katerimi lahko izbirate. Različne kategorije apartmajev vam zagotavljajo, da boste našli takšnega, ki bo primeren vašim željam in potrebam. Glede na to, da je Medulin eden izmed bolj popularnih krajev v Istri si je za glavni dopust priporočljivo rezervirati apartma kar kakšen mesec v naprej, da ne bi na koncu ostali brez njega ali morali svoj dopust prežiteti v katerem drugem kraju.

Ponudbo apartmajev in hotelov bomo postopoma dopolnjevali, do široke izbire na tej strani pa lahko preverite iskalnik apartmajev na Hrvaškem in tam najdete primeren apartma.

Medulin

Medulin drugače leži jugovzhodno od Pule, ki jo prav tako morate obiskati, če ste nastanjeni v Medulinu. Blizu leži polotok Kaštel, ki je poznan po lepih, peščenih plaža in borovih gozdičkih in je primeren za sprehode.

Ste sami že bili v Medulinu? Kakšno je vaše mnenje o njem?

Drugi kraji v Istri: RovinjNovigradUmagPorečPulaVrsar