Apartma v Kranjski Gori

V Kranjski Gori najdete veliko apartmajev in drugih oblik prenočišč, predvsem hotelov in aparthotelov. Tudi cenovni razpon oz. kvaliteta apartmajev je raznolika, tako da lahko najdete prenočišče za vse priložnosti.

Apartmaji brez posrednika

Apartmaji Julija Podkoren

Za dopust v Kranjski Gori preverite apartma Julija, ki se nahajajo v bližnjem naselju Podkoren. Ponuja dva sodobno opremljena apartmaja za 4 ali 3 osebe in ima zelo lep pogled na okolico in Julijske alpe. Primeren je za najem skozi vse leto, ne glede na to ali se odpravljate v Kranjsko Goro na smučanje ali v drugih delih sezone.

Kontaktirajte lastnika za več info

Naslov: Podkoren 39c, 4280 Podkoren

Telefon: 041 765 118 in 031 516 474

Pošljite email

Kranjska Gora

Zraven smučarske sezone, ko so nastanitve v Kranjski Gori najbolj zasedene, je veliko povpraševanja tudi v poletnih mesecih, ko se ljudje ukvarjajo z drugimi športi. Ne glede na to v katerem letnem času se boste odpravili na izlet ali športni oddih v ta prelepi del Gorenjske, imate možnost da ostanete nekaj dni in uživate v preleti naravi. Kranjska Gora ponuja številna prenočišča. Zraven apartmajev najdete tudi veliko hotelov, hostlov in gostišč, kjer boste lahko našli nekaj za sebe.

Največ povpraševanja je v zimskem času, ko so kapacitete skoraj polno zasedene, tako da je pametno rezervirati apartma že kar nekaj časa v naprej. Na apartmaji Kranjska Gora najdete ponudbo najrazličnejši apartmajev v Kranjski Gori in njeni okolici in tako lahko preverite ponudbo ob pravem času. Če boste čakali predolgo, bo veliko apartmajev že zasedenih, pri ostalih pa se lahko zviša cena, saj je povpraševanja veliko. Veliko ljudi bi želelo v Kranjski Gori šreživeti tudi Silvestrovo, za kar velja enako pravilo, kot za iskanje apartmaja v zimskem času. Rezervirajte ga veliko prej.

Za brezplačno rezervacijo lahko uporabite tudi iskalnik na naši strani in med seboj primerjate ponudbo apartmajev v Kranjski Gori. Za najnižje cene, si je dobro ogledati datume za dva meseca v naprej.

Ostali apartmaji na Gorenjskem

Avgust je odličen mesec za obisk Gorenjske in v Kranjski Gori najdete številne aktivnosti, ki vam lahko polepšajo zadnje poletne mesece. Tudi vreme bo v avgustu veliko lepše, tako da si lahko splanirate kakšen vikend paket v Kranjski Gori ali katerem drugem kraju Gorenjske. Spodaj smo za vas pripravili nekaj prostih apartmajev, celotno ponudbo pa lahko preverite na naši strani apartmajikranjskagora.si, kjer lahko uporabite iskalnik in tako najdete najcenejše apartmaje po celi Gorenjski. Še zadnji vikend v avgustu je odličen za obisk Kranjske gore in okolice, kjer se v tem času odvija kar nekaj prireditev. Preverite last minute ponudbe spodaj ali najdite svoj apartma ali hotel in uživajte še zadnjih nekaj dni.

Novoletni prazniki in Silvestorvo je odličen čas za obisk Kranjske Gore. Spodaj najdete nekaj zanimivih ponudb ali primerjajte cene z iskalnikom. Za vas smo pripravili dve zanimivi ponudbi za uživanje v Kranjski Gori za valentinovo in zimske počitnice. Če še niste rezervirali svojega apartmaja ali hotela, je sedaj pravi čas. Glede na to, da so zimske počitnice razdeljene na dva dela, lahko izbirate med dvema ponudbama. Kljub temu, da je za najbolj ugodne ponudbe že malo pozno, lahko še vedno najdete kakšne last minute ponudbe.

Odpravite se za valentinovo v KG in uživajte v romantičnem vzdušju kraja, kjer se bo odvijalo kar nekaj prireditev ali obiščite kakšno dobro restavracijo. Odlične ponudbe v hotelu s 4* že od 180€ za dve osebi. Če bi rabi obiskali odličen hotel, vam tokrat priporočamo Špik Alpine Wellness Resort. Če bi radi svoje valentinovo ali zimske počitnice preživeli v kakšnem drugem kraju, lahko s pomočjo spodnjega iskalnika najdete prenočišča po celi Sloveniji in sosednjih državah.