Apartma Hrvaška

S spodnjim iskalnikom najdete ugoden hotel ali apartma na Hrvaškem.

Veliko Slovencev se vsako leto odpravi na morje na Hrvaško in večina izbere apartma. S tem razlogom smo naredili podstran, kjer bomo oglaševali apartmaje na Hrvaškem in vam tako predstavili dodatne možnosti pri iskanju apartmaja.

Apartmaji v Istri

Glede na bližino in velikost Istre se nas veliko odloči kar za Istro, saj najdete lepe plaže, stara mestna jedra, dobro hrano in lepo pokrajino. Najbolj popularna mesta v Istri so: Rovinj, UmagPula, Poreč, Novigrad, Medulin, Vrsar … Za iskane in rezervacijo apartmaja v Istri in preostali Hrvaški, uporabite iskalnik. Več na strani apartma v Istri.

Apartmaji v Kvarnerju

Če se odpravljate v Kvarner in potrebujete kakšno namestitev, lahko s pomočjo našega iskalnika najdete razne apartmaje, hotele, kampe in mobilne hišice. Najbolj popularne destinacije so: otok Krk, otok Rab, otok Lošinj, otok Pag, otok Cres, Crikvenica, Opatija, …

Apartmaji v Dalmaciji

Dalmacija že od nekdaj slovi po svoji lepoti, lepem vremenu, ležernosti in dobri hrani. V Dalmaciji najdete številna mesta in otoke, kjer najdete apartmaje, mobilne hišice in kampe. Nekoliko bolj redko se v Dalmaciji odločimo za hotel. Najbolj popularni kraji in otoki so: Split, Šibenik, Zadar, Trogir, otok Korčula, otok Brač, otok Vir, Vodice, Makarska, Baška Voda, otok Hvar, …

Prenočišča in apartmaje v Dalmaciji lahko rezerirate in primerjate s pomočjo iskalnika in rezevirate ugoden apartma na Hrvaškem.